Om oss

Velkommen til Mellomaksel.no – drevet av Powertrain Europe, en bransjeleder i mellomakselbransjen med over 30 års erfaring. Vår misjon er å levere rett aksel til alle biler til konkurransedyktige priser, uten å gå på kompromiss med kvalitet eller ytelse. Som en del av Powertrain Europe-familien, arver Mellomaksel.no en rik historie med innovasjon, kvalitet og dedikasjon til kundetilfredshet.

For å kunne opprettholde konkurransedyktige priser, krever vi at våre kunder har originalnummeret til den mellomakselen de ønsker å kjøpe. Betaling foregår via Klarna, og varen blir sendt direkte til deg fra vårt lager i Nederland. Normal leveringstid er estimert til 4-5 virkedager fra bestillingsdato.

Dersom du foretrekker en mer omfattende service, oppfordrer vi deg til å kontakte Powertrain Europe direkte via følgende lenke: https://www.powertrain.no/kontakt/

Vår ekspertise spenner over et bredt spekter av kjøretøytyper, noe som sikrer at vi kan tilby den perfekte mellomakselen for akkurat ditt kjøretøy. Vi er stolte av å kunne tilby et omfattende utvalg av høykvalitets mellomaksler til gunstige priser, noe som gjør oss til et foretrukket valg for bileiere over hele landet.

Gjennom årene har vi bygget opp et rykte for å levere produkter som kunder kan stole på for både daglig bruk og mer krevende kjøreforhold. Vårt samarbeid med Powertrain Europe gir oss tilgang til banebrytende teknologier og produksjonsprosesser, noe som betyr at hver mellomaksel vi tilbyr er av ypperste kvalitet og designet for å vare.

Vår forpliktelse til kundetilfredshet stopper ikke ved salg. Vi tilbyr også veiledning og støtte gjennom hele kjøpsprosessen, slik at du føler deg trygg på at du har gjort det rette valget. Ved Mellomaksel.no, tar vi stolthet i å kunne bidra til at ditt kjøretøy oppnår optimal ytelse med den beste mellomakselen på markedet.